Kronprinsessan och Daniel gnider på

Det har gått rykten om att Kronprinsessan Victoria och Daniel skulle vara i skilsmässoplaner. Men detta dementeras nu och det striktaste av pålitliga Göteborgsposten. Deras källa är ännu pålitligare Instagram. Nästan lika bergsäkert som live shopping på Youtube ju!

Enligt ryktet så ska det handla om svek. Kanske något i stil med att Daniel inte fästa bältet propert på lilla Estelle inför en filmning vid Hovet. Det har han ju tidigare nästan gått bet på och vi hörde tydligt i filminslaget hur han sa att det kunde han minsann få på skallen för av Victoria.

Men Daniel torde väl ha lärt sig sin läxa sedan dess och hur många bälten har egentligen Estelle. Nej, ett svek måste vara något annat. Kanske skulle de setts i stallet för att borsta en häst tillsammans men så var det någon som fick viktigare saker för sig utan att meddela.

Fast allt det här är osant. Det är lika osant som att Eddie Vedder spelar konsert i Wien i sommar. Jobbigt för Kungahuset med sådana rykten. Nästan lika jobbigt som rykten om att Meghan och Harry skulle åka till ett slott i Skottland i sommar. Det ska de förstås inte göra!