Skådespelerskan Alicia Vikander har inte ett kontorsjobb!

Hon låste inte in sig själv och sonen i ett skåp men närapå. Alicia Vikander fick uppleva hur jobbigt det kan vara att inte ha ett kontorsjobb när livet blev bekymmersamt. Enligt henne så kan den som jobbar på ett kontor ta ett steg tillbaka när livet blir tufft men det kan inte Sveriges gåva till Hollywood!

Förra året så kom Alicias och Herr Fassbenders son. Notera att det antagligen var väldigt roligt för gubben då han nu har nått ett ålder på 45. Som vi minns var en av de saker som E-Type ångrar mest att han inte fått barn. Det här är inget självklart och något som Vikander med man blev varse då de försökte få till det.

Alicias resa till moderskapet gick via ett missfall och det har hon berättat öppet om. Det har tagit paret många år att bli föräldrar. De träffades ju redan för sju år sedan då de spelade in filmen The light between oceans tillsammans. Intressant att notera är att hon i den filmen spelar en kvinna som har två missfall.

Jobbigt med jetflyg och annan lyx

Alicia Vikander har beklagat sig över livet med privatjet och alla hotell. Flådiga fester är ett problem när man helst skulle vilja vara som en kontorsråtta och skolka några månader. Det kan inte Vikander göra. Såvida det inte blir skogsbrand förstås och stämbanden ryker.

Alicia måste nypa sig i armen för att förstå hur hon kunde fortsätta som en sådan stjärna när det var så jobbigt i privatlivet. Tack och lov att våra kulturstjärnor inte delar med sig av allt jobbigt på röda mattan. Då skulle de ju bli precis som alla andra med kontorsjobb som man kan göra lite hur som helst med.