Drottning Elizabeth är ingen bråkmakare

Drottning Elizabeth tycks inte vara den som sitter och tjurar över sur mjölk. Hon ska nämligen ha bjudit in prinsen Harry med amerikanska frugan Meghan till slottet Balmoral i Skottland. Där kommer hon att spendera sommaren och ta igen sig efter allt arbete med det kungliga under vinter och vår.

Skvallerpressen i England har sett detta som en fredsgest från den engelska drottningen. Fast samma visa personer som har gjort detta till en nyhet menar att de vet att Meghan och prinsen inte lär vara intresserade av den gamla damens inbjudan.

En så kallad säker källa, kanske en husa, har talat om för tidningen The Sun att det inte alls är troligt att paret kommer till slottet. De har dock tio veckor på sig att ångra sig. Det är ju inte svårare än att flyga med privat jet från Kalifornien till Skottland. Det hade du säkert också gjort om det var drottningen som kallade på dig.

Personalen på slottet vill inte få problem med drottningen så de förbereder nu slottet för paret som alltså inte vill komma. De har instruerats att förvänta sig alla på listan av kungliga familjer som är inbjudna till slottet. Meghan och Harrys barn är också med på den listan trots att de är så små och antagligen mest kommer att störa de äldre som vill vila ut.

Har man avsagt sig titeln så har man

En del tycker förstås att Meghan och Harry får stå sitt kast. År 2020 avsade de sig sina kungliga titlar och det ledde efter lite elakt förtal på TV till att kungahusets andra medlemmar inte riktigt kände sig bekväma med paret. De ska inte ha varit på slottet Balmoral sedan 2018 och det är alltså inte troligt att de kommer nu.

Detta trots att slottet är den perfekta platsen för att få umgås på ett ledigt och skönt sätt med drottningen. Inga farliga trappor att ramla från, skogsbränder eller annat trams. Nåväl, paret har säkert mycket annat att stå i även då de inte jobbar för det brittiska kungahuset…