Hannah Graaf slutar blogga

Nu lider en epok mot sitt slut. Svensk kultur blir en blogg fattigare för Hannah Graaf har bestämt sig för att sluta blogga. Det beror på att hon känner sig färdig med att blogga. Hannah Graaf är nu 43 år och har haft en karriär sedan 1990-talet som modell, programledare och artist.

Bloggen har varit aktiv i 14 års tid och läsare har fått vara med om personligt såväl som professionellt via bloggens texter och bilder. Kan beslutet ha påverkats av Pernilla Wahlgren som gjort likadant. Kan det rentav gå en trend bland svenska kändisar att hålla sig lite mer för sig själva. Lite som Kronprinsessan Victoria som inte bloggar.

Det blev inte så mycket pengar

En annan nyckel kan ligga i inkomsterna från bloggen. Hannah berättar att det inte blivit många kronor från den under senare år. Hon menar att dte beror på att hon skrivit för nöjets skull och därmed inte för att tjäna pengar. Fast kanske ligger det ändå något i det där med att saker och ting ska löna sig för att det ska vara fortsatt roligt.

Det var inte ett lätt beslut

Trots dålig inkomst menar Hannah Graaf att beslutet om att sluta blogga var svårt. Hon har uppskattat hur folk har brytt sig om hennes liv, kläder och tankar. Detta kommer nu till ett slut och hon får hitta andra vägar att visa smink, skor och vad hon äter under en dag. Eller så kanske hon låter bli att göra det för att testa livet som en kändis som inte viker ut sig. Inte som Meghan och Harry då förstås!