E-type missade barntåget men har fått bonusbarn

De som lyssnade på E-types sommarprat kunde lära sig en hel del om vikten av att sätta igång med barnamakandet i tid. E-type var öppet besviken över att inte ha egna barn att lära saker. Han berättade personligt om livet som artist och om det som har drivit honom i livet.

Precis som artisten Lena Philipsson så delade han med sig av allt som han tänkt på under de senaste åren. Det visade sig vara en god blandning av historia, damer och musik. Han skojade glatt om en tysk tyrann som tydligen förstörde hans chanser i Tyskland och vi fick ta del av ett litet stridsrop som E-type och hans vänner brukade tjoa under karriärens fester och sammankomster.

Vad fick vi inte veta?

Vi fick förstås inte veta allt om E-type. Att han mobbades som barn i skolan berättade han om och där nämnde han det långa håret. Men varför han fortsätter gå runt med hår som en hårdrockare redde han inte ut. Det är klart att det kan ha något att göra med att han numera satsar på sitt hårdrocksband. Fast vi fick inte håret förklarat i detalj.

Vi fick heller inte veta om E-type verkligen har köpt en kräm för att bli av med rynkor och i sådant fall vilken. Det kanske han kan skapa ett konto på Youtubes liveshopping plattform för att förklara…