Lena Philipsson har sociala problem

Årets sommarprat med Lena Philipsson avslöjade en kvinna med rädsla för att lämna hemmet. Solglasögon var en bra sak eftersom hon då slapp titta folk i ögonen. Hon pratade förstås inte om tjejkompisarna som hon har skaffat under årens gång utan om alla jobbiga människor som vill titta på henne.

För Lena har arbete som tydlig kvinnlig God fe i den svenska musikindustrin inte alls varit så okomplicerat. Hon är nämligen inte så intresserad av att synas och höras. Annat än på scen då förstås. Där vill hon ju uppenbarligen vara så mycket som möjligt.

När Lena går ut är hon glad om det är soligt så att hon kan gömma sig bakom solglasögon. Då kommer ingen att peka eller försöka be om en selfie.

Fast Lena kan nog vara lugn. I och med att hon inte har haft några större hits sedan tiden då folk var intresserade av vem som sytt hennes klänning så lär det inte bli så många selfies under kommande år. Unga människor i Sverige idag är ju knappast så insatta i vem Lena är.

Därmed bör det bli lättare framöver för Lena. Vem vet, hon kanske byter scenen mot ett fulltidsjobb på Youtube med en liveshopping kanal… Det kan man ju också göra för att försörja sig.