Goda fens hjälpredor blir könsneutrala

Det är väl för väl att vi har Disney och Youtube så att vi kan lära oss vad som är rätt och riktigt. Många har inte alls lagt märke till att de som jobbar på Disneyland-parker som hjälpredor till barn som vill klä ut sig kallas för Goda feer. Det här är förstås helt galet i en värld där vi inte kan ha kvinnor som är bara kvinnor och män som är bara män.

Men värst av allt är att det är orättvist att påstå att en God fe skulle vara en god fe av kvinnligt slag genom att fortsätta kalla henne för Fairy Godmother på engelska. Disney har löst detta svåra problem genom att byta namnet på damerna och männen som har detta jobb på deras temaparker.

Istället för Goda feer under upplärning kommer de goda feerna att kallas för Goda feers hjälpredor. Därmed kan det vara precis vem som helst som har jobbet. Det kan vara en kvinna, en man eller någon som ännu inte bestämt sig för vad han eller hon är.

Disney lovar att den som inte vill kalla sig för kvinna ändå kan vara med och styla barn. Den personen ska absolut inte behöva kalla sig för en god fe som uppenbarligen är av feminint slag. Ingen ska behöva raka sig för att se ut som någon han inte är och tvärtom!

Vad gör de goda feerna på Disneyparker?

Den Goda fens jobb på Disneys temaparker är att klä upp små barn i åldrar 3 till 12 så att de får vara prinsessor och riddare. Det hela kallas för Bibbidi Bobbidi Boutique. Nu kan detta projekt fortgå utan att någon blir kränkt. Det tackar vi Disney för av hela vårt hjärta!