Prematur kläder till bebis

Prematurkläder innebär att kläderna är något mindre än standard kläderna till bebisar. Detta kan behövas om det nyfödda barnet är fött för tidigt, men det finns också små barn som är något mindre även vill fullgången graviditet. Det finns mycket olika prematur kläder att välja mellan men tyvärr ganska dåligt utbud i fysiska butiker.
Standardstorleken till bebis är 50/52cl. Behöver du sedan gå under denna storlek kallas det då för prematurstorlek.

Mer om Prematur kläder

Vilken storlek är prematur storlek?

Det vanligaste bebiskläder man köper när det närmar sig nedkomst är i storlekarna 50/52 cl. Cl står för centilong, vilket motsvarar centimeter. Prematur betyder att det är en mindre storlek och hamnar mellan 32 cl till 50 cl. När prematur kläderna är urväxta går det utmärkt att använda dessa till dockkläder.

Vilka kvaliteter finns det inom prematur?

Som i alla andra klädesplagg finns massa olika kvaliteter att välja mellan. Ekologiska prematurkläder kan vara viktigt för dig, medans priser är viktigt för andra. Handlar du på nätet kan du hitta mycket ekologiska kläder till betydligt bättre priser.

Köp prematurkläder till mycket bättre pris!

Det finns mycket större utbud av prematur kläder online och vi har listat bästa butikerna med det bästa priset. Dessutom är priset lika litet som prematurkläderna!

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.